ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un weekend teatral variat se așteaptă la Chișinău

15:11 | 18.05.2018 Categorie: Cultură

Chişinău, 18 mai. /MOLDPRES/. Mai multe spectacole pentru copii și maturi vor avea loc în perioada 19-20 mai în teatrele din capitală, informează MOLDRES.

Sâmbătă, la ora 11.00, la Teatrul Republican de Păpuși ”Licurici” va fi prezentat spectacolul ”Elefănțelul curios” de Rudyard Kipling, iar la 12.00, la Teatrul ”De pe strada Trandafirilor” - spectacolul ”Aventurile lui Cipollino”, după povestea lui Gianni Rodari.

În aceeași zi, 18.00, la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va fi jucat spectacolul ”Casa Mare” de Ion Druță, și la 18.30, la Teatrul Național ”Satiricus I. L. Caragiale” – spectacolul ”Banii, Banii sau Borsetka” de Ray Cooney.

Duminică, 20 mai, la 11.00, la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov” va avea loc spectacolul ”Cenușăreasa” de Charles Perrault, la Teatrul Republican de Păpuși ”Licurici” – spectacolul ”Aventurile lui Căstănel” de Gheorghe Urschi, iar la 12.00, la Teatrul ”De pe strada Trandafirilor” – spectacolul ”Aventurile lui Cipollino” de Gianni Rodari și la Teatrul Republican ”Luceafărul” – spectacolul ”În căutarea fericirii” de Mircea și Jana Grecu.

Tot duminică, la 17.00, la Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu” va fi prezentat spectacolul ”Nabucco”, operă în patru acte de Giuseppe Verdi, iar la 18.00, la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” - spectacolul "Pomul vieţii" de Dimitru Matcovschi, la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov” – spectacolul ”Conacul misterios” de Don Nigro și la Teatrul Republican ”Luceafărul” – spectacolul ”Testamentul I” de Gheorghe Urschi.

Săptămâna teatrală se va încheia cu spectacolul ”Hamlet sau cursa de șoareci” de W. Shakespeare, care va avea loc la Teatrul Național ”I. L. Caragiale”.

(Reporter N. Roibu, editor L. Alcază)

img18004137

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!