ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Formația ”Tamala” din Africa va prezenta un concert la Chișinău

10:54 | 23.05.2018 Categorie: Cultură

Chişinău, 23 mai. /MOLDPRES/. Un concert de muzică live va susține mâine, la ora 19.00, formația ”Tamala” din Africa, în incinta Teatrului Național ”Eugene Ionesco”, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, cinci muzicieni tineri talentați vor cânta și dansa pe scena teatrului. Muzica va fi interpretată la diverse instrumente tradiționale africane.

În aceeași zi, la 18.00, la Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici” din capitală va avea loc o seară de sonate cu Alexander Paley (SUA) & Peiwen Chen (SUA). În program - muzică de W. A Mozart.

Tot mâine, la 11.00, la Teatrul Republican ”Licurici” va fi jucat spectacolul ”Capra cu trei iezi” de Ion Creangă, și la 18.00, la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov”  - spectacolul ”A venit un bărbat la o femeie” de S. Zlotnikov.

Vineri, la 18.00, la Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici” va avea un concert simfonic, susținut de pianistul Alexander Paley și Orchestra Simfonică a instituției, dirijată de Mihail Agafița. 

În aceeași zi, la 18.00, la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va fi prezentat spectacolul ”Panică la Grand Hotel” după Rey Cooney, iar la 18.30, la Teatrul Național ”Eugene Ionesco” – spectacolul ”Ultima noapte la Madrid” de Brian McAvera, la Teatrul Național ”Satiricus I. L. Caragiale” – ”Hoțul” de Dario Fo și la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov” – spectacolul ”Selfie cu scleroză” de A. Volodarscki.

(Reporter N. Roibu, editor L. Alcază)

img18004277

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!