ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de sâmbătă, 23 iunie 2018

18:57 | 22.06.2018 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Prim-ministrul Pavel Filip va susține un briefing de presă în legătură cu aprobarea, de către Adunarea Generală ONU, a rezoluției privind retragerea trupelor străine de pe teritoriul Republicii Moldova.

Ora 09.30, Casa Guvernului, intrarea de pe str. Pușkin.

***

Prim-ministrul Pavel Filip va participa la ceremonia consacrată absolvirii Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” de către 52 de tineri.

Ora 10.00, scuarul Arcului de Triumf.

***

Academia de Administrare Publică invită reprezentanții mediilor de informare să participe la festivitatea de înmânare a diplomelor de master absolvenților anului 2018.

Ora 10.00, AAP, sala 301, str. Ialoveni, 100.

***

Întreprinderea de Stat „Poșta Moldovei” invită la cea de-a doua întâlnire a postcrosserilor din Republica Moldova și România. Poscrossing-ul este evenimentul care unește iubitorii mărcilor poștale și s-a născut din pasiunea de a primi şi trimite cărţi poştale. Tot atunci, vor fi emise de către Poșta Moldovei ștampila și noul timbru consacrate Postcrossing-ului.

Ora 10.00, Oficiul Poștal Central MD-2012, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 134.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!