ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de luni, 25 iunie 2018

08:43 | 25.06.2018 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Consiliul pentru Prevenirea Torturii ca Mecanism Național pentru Prevenirea Torturi invită la masa rotundă „Situația în locurile de detenție în Republica Moldova pentru anul 2017. Constatările Consiliului pentru Prevenirea Torturii”.

Ora 09.00, sala de conferințe din Hotelul Jolly Alon, str. Maria Cebotari 37.

***

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale organizează în comun cu INI al IGP al MAI, o conferință de presă la tema - ”Rezultatele investigațiilor activității organizației criminale internaționale ”Borman”.

Ora 11.30, PCCOCS, sala de conferințe, et. 3, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 73.

***

Agenția de presă IPN și Radio Moldova invită reprezentanții mass-media la dezbaterile publice cu tema: „Consecințele (politice, economice, sociale, internaționale) ale discuției privind retragerea armatei străine de pe teritoriul Republicii Moldova la ONU”, ediția a 91-a din ciclul „Dezvoltarea culturii politice în dezbateri publice”.

Ora 14.00, Agenţia de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

2. OASPEȚI ȘI DELEGAȚII ÎN REPUBLICA MOLDOVA

O delegație a Adunării Parlamentare a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (AP OSCE) efectuează o vizită de lucru în Republica Moldova, în perioada 24 – 28 iunie curent.

(Editor A. Răileanu) 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!