ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de miercuri, 27 iunie 2018

18:12 | 26.06.2018 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Comisiile parlamentare se vor convoca în ședințe.

Orele 10.00-11.00,  Parlamentul Republicii Moldova.

***

Comisia economie, buget și finanțe va organiza audierea informației privind formarea prețurilor la produsele petroliere și practica privind mecanismele legale de diminuare a prețurilor la produsele petroliere.

Ora 10.00, biroul 114, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Comisia economie, buget și finanțe va organiza audierea Raportului privind activitatea Consiliului Concurenței pentru anul 2017.

Ora 10.00, biroul 114, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Comisia economie, buget și finanțe va organiza audierea Raportului auditului situațiilor financiare ale Consiliului Concurenței la 31 decembrie 2017.

Ora 10.00, biroul 114, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Comisia agricultură și industrie alimentară va exercita controlul parlamentar asupra implementării Legii privind grupurile de producători agricoli și asociațiile acestora.

Ora 10.00, biroul 718 B, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Comisia administrație publică va organiza audieri publice privind implementarea Legii cu privire la petiționare.

Ora 10.00, biroul 915, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Comisia administrație publică va organiza audierea Raportului anual de activitate a Direcției petiții și audiențe a Parlamentului pentru anul 2017.

Ora 10.00, biroul 915, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Curtea de Conturi va examina într-o ședință publică proiectul Raportul auditului situațiilor financiare ale Proiectului „Consolidarea eficacității rețelei de asistență socială” pentru anul 2017.

Ora 10.00, bd. Ştefan cel Mare și Sfânt, 69, et. 4, bir. 404.

***

Camera de Comerț și Industrie invită reprezentanții mass-media la deschiderea seminarului despre și pentru AEO (Agenții Economici Autorizați) cu genericul: “Chestionarul de autoevaluare AEO”.

Ora 09.00, sala de ședințe, et. II,  CCI, bd. Ștefan cel Mare 151.

***

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale invită la evenimentul de inaugurare a Unității de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Raional Ungheni, care a fost realizată conform standardelor europene.

Ora 12.00, Spitalul Raional Ungheni, str. Națională 37, intrarea de pe str. Romană.

***

Direcția generală educație, cultură, tineret și sport din mun. Chișinău  invită la Olimpiada sportivă a copiilor, ediția I.

Ora 9:30, Grădinița „Spicușor”, str. Mircea cel Bătrân 14/2.

***

Veteranii organelor de interne și ai războiului de pe Nistru din 1992 invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Îndemnăm protestatarii și angajații organelor de drept să manifeste respect reciproc și respect față de lege”.

Ora 10.00, Agenția de presă IPN, Casa Presei, str. A. Puşkin 22, of. 446.

***

Comitetul de REZISTENȚĂ Națională invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Cu privire la acțiunile pentru următoarea perioadă”. Participă liderii opoziției Maia Sandu și Andrei Năstase.

Ora 11.00, Agenţia de presă IPN. 

2. OASPEȚI ȘI DELEGAȚII ÎN REPUBLICA MOLDOVA

O delegație a Adunării Parlamentare a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (AP OSCE) întreprinde o vizită de lucru în R. Moldova, în perioada 24-28 iunie.

3. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

Președintele Parlamentului Andrian Candu, împreună cu omologii săi din Georgia și Ucraina, efectuează, în premieră,  o vizită trilaterală în SUA, în perioada 25 iunie-1 iulie.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!