ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Chișinău a avut loc reuniunea experților în domeniul veterinar și fitosanitar

09:14 | 18.07.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 18 iul. /MOLDPRES/. La sediul Misiunii OSCE din or. Chișinău a avut loc ieri reuniunea experților în domeniul veterinar și fitosanitar, cu participarea reprezentanţilor din cadrul formatului de negocieri „5+2”. Delegația Chișinăului a fost compusă din reprezentanți ai Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor și din cadrul altor autorități, a comunicat agenției MOLDPRES Biroul politici de reintegrare.

În cadrul ședinței au fost discutate aspecte ce țin de importul unor bunuri în regiunea transnistreană: semințe și material săditor, medicamente veterinare, pesticide și erbicide.

Următoarea reuniune a experților de profil se va desfăşura la Tiraspol.

img18006260

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!