ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe Tudor Ulianovschi va efectua o vizită de lucru în Germania

11:22 | 04.09.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 4 sep. /MOLDPRES/. Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, va efectua o vizită de lucru în Republica Federală Germania, în perioada 5-7 septembrie, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al MAEIE.

Agenda vizitei include întrevederi bilaterale cu ministrul de stat pentru afaceri europene al Republicii Federale Germania, Michael Roth, prim-adjunctul consilierului pentru probleme de securitate şi politică externă al Cancelarului Federal, Joachim Bertele - Michael Harms, directorul executiv al Comitetului de est al economiei Germaniei precum și cu alți oficiali germani.

La Berlin, ministrul Tudor Ulianovschi va avea o conferință publică la Institutul pentru Politici Europene, cu genericul „Taking stock of the EU-Moldova relations – what’s on the agenda”, cu participarea reprezentanților instituțiilor federale și diferitelor fundații germane, mediului academic și de afaceri, etc.

De asemenea, șeful diplomației moldovenești va avea întrevederi cu preşedinţii comisiei de politică externă din Bundestag, Gunther Krichbaum şi comisiei juridice, numiri şi imunităţi din Bundestag, Patrick Sensburg, şefii fracţiunilor partidelor politice din Bundestag, precum şi membrii grupului de prietenie cu Republica Moldova din Bundestag.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!