ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Pavel Filip a discutat cu omologul său ucrainean, Volodimir Groisman

14:42 | 06.09.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 6 sep. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Pavel Filip a avut, astăzi, o convorbire telefonică cu Premierul Ucrainei, Volodimir Groisman, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare şi protocol a Guvernului.

Cei doi premieri au făcut un schimb de opinii privind dinamica pozitivă a relațiilor bilaterale dintre Republica Moldova şi Ucraina, confirmând disponibilitatea de a continua activitatea comună și de a consolida parteneriatul bilateral.    

În cadrul convorbirii, Pavel Filip l-a invitat pe Volodimir Groisman să efectueze o vizită la Chişinău în viitorul apropiat pentru a participa la reuniunea prim-miniștrilor statelor GUAM, precum și a discuta în detaliu probleme actuale ale relațiilor moldo-ucrainene.

img18007907

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!