ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai multe branduri internaţionale ar putea fi produse şi comercializate în Republica Moldova

14:56 | 05.11.2018 Categorie: Economie

Chişinău, 5 nov. /MOLDPRES/. Branduri precum Zara, Bershka, Massimo Dutti ale companiei spaniole ”Inditex” ar putea fi produse şi comercializate în Republica Moldova. Declaraţia a fost făcută de directorul pentru extindere al Companiei ”Inditex”, Alberto Varga Garcia, în cadrul unei discuţii telefonice cu ambasadorul Republicii Moldova în Regatul Spaniei, Violeta Agrici, comunică MOLDPRES.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, compania spaniolă ”Inditex”, care se specializează în fabricarea și distribuirea produselor textile de diferite brand-uri cunoscute precum: Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Pull&Bear, Bershka, Oysho, Uterque, Lefties și Stradivarius, admite posibilitatea extinderii comerciale şi de producere în Republica Moldova.

În cadrul discuţiei cu diplomatul de la Chişinău, directorul pentru extindere al Companiei ”Inditex”, Alberto Varga, a menționat că pentru moment Republica Moldova se află în vizorul companiei, examinându-se posibilitatea extinderii comerciale sub mai multe aspecte. A fost discutată şi intenția ”Inditex” de a fabrica articole textile în centre de producție contractate în R. Moldova.

Compania ”Inditex” dispune în prezent peste 5000 de fabrici în Maroc, Turcia, Bangladesh, țările din Asia de sud-est şi China. 

(Reporter A. Zara, editor A. Răileanu)

img18009891

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!