ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Situația la frontiera moldo-ucraineană este liniștită, iar toate punctele de trecere a hotarului activează în regim normal

17:28 | 29.11.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 29 nov. /MOLDPRES/. Vicepremierul pentru Reintegrare, Cristina Lesnic, a întreprins astăzi o vizită inopinată la punctul de trecere a frontierei de stat „Tudora-Starokazacie”. Aceasta a fost efectuată  în contextul adoptării Legii marțiale de către autoritățile din Ucraina și desemnării vicepremierului pentru Reintegrare în calitate de responsabil de activitatea grupului de lucru intersectorial pentru monitorizarea situației, a relatat pentru MOLDPRES Direcţia comunicare și protocol a guvernului.

În urma vizitei, s-a constatat că situația la frontiera de stat moldo-ucraineană este liniștită, iar toate punctele de trecere a frontierei activează în regim normal. De asemenea, nu au fost înregistrate cazuri de limitare a liberei circulații a cetățenilor.

Călătorii sunt îndemnați să posede toate actele necesare pentru trecerea frontierei de stat și să prezinte, în caz de necesitate, informații privind destinația în care se deplasează sau scopul tranzitării statului vecin.

Pentru informații suplimentare cetățenii pot apela la numărul 022 259 717.

img18010725

img18010725

img18010725

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!