ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste o sută de concurenți electorali au fost înregistrați în circumscripțiile uninominale

10:23 | 10.01.2019 Categorie: Politică

Chişinău, 10 ian. /MOLDPRES/. Peste o sută de concurenți electorali au fost înregistrați până în prezent în circumscripțiile uninominale, transmite MOLDPRES.

Potrivit Comisiei Electorale Centrale, perioada de depunere a cererilor pentru înregistrare în calitate de concurent electoral, atât în circumscripția națională, cât și în cele uninominale se încheie la 24 ianuarie.

Totodată, Comisia a anunțat că până la finele perioadei de depunere a actelor în vederea înregistrării grupurilor de inițiativă pentru susținerea candidaților la funcția de deputat în cele 51 de circumscripții uninominale au fost înregistrate 401 de grupuri.

Alegerile parlamentare vor fi organizate la 24 februarie. Acestea se vor desfășura după un sistem electoral mixt, deputaţii urmând să fie aleşi atât pe liste de partid, cât şi în circumscripţii.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!