ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

PDM este deschis dialogului cu toate partidele care vor să evite criza politică

15:41 | 26.03.2019 Categorie: Politică

Chişinău, 26 mar. /MOLDPRES/. PDM şi-a anunţat disponibilitatea pentru dialog. “Suntem deschişi pentru dialogul cu partidele care vor să evite criza politică, suntem flexibili şi avem determinarea de a forma o guvernare eficientă”. Afirmațiile au fost făcute astăzi de liderul PDM, Vlad Plahotniuc, la finele întrevederii cu şeful statului, Igor Dodon, comunică MOLDPRES.

Potrivit lui Plahotniuc, democraţii intenţionează să discute cu celelalte fracţiuni pentru a depăşi blocajul.

„În cadrul discuțiilor, șeful statului a remarcat blocajul politic și s-a interesat care este viziunea Partidului Democrat. PD are intenția de a forma cât mai curând posibil o majoritate parlamentară. Dacă vor avea loc alegeri anticipate, acest lucru se va datora nu PD-ului, dar altor formațiuni. Avem determinarea de a forma o guvernare stabilă şi eficientă”, a spus Plahotniuc.

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a chemat astăzi partidele care au acces în parlament la discuții privind crearea unei majorități parlamentare. 

img19002397

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!