ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Fotbalistul Vladimir Ambros a primit un voucher de 100 mii de lei din partea Fundației „Edelweiss”

14:27 | 27.03.2019 Categorie: Sport

Chişinău, 27 mar. /MOLDPRES/. Atacantul moldovean, Vladimir Ambros, care a marcat unicul gol în meciul jucat de echipa naţională cu campioana mondială, a primit un voucher în valoare de 100 mii de lei din partea Fundației lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”, comunică MOLDPRES.

Voucherul i-a fost înmânat atacantului de către directorul executiv al Fundaţiei, Lidia Cucoş.

„Vladimir Ambros și-a câștigat săptămâna trecută aplauzele tuturor moldovenilor prin determinarea cu care a luptat până în ultima secundă. Golul marcat în poarta Franței a fost pentru noi dovada că echipa națională este una cu jucători ambițioși, care merită susținerea noastră. Voucherul de 100.000 de lei, din partea Fundației lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”, a ajuns astăzi la Vladimir Ambros şi îi urăm cât mai multe meciuri frumoase și reușite pe teren”, a spus Lidia Cucoş.

Înainte de meciul naţionalei cu campioana mondială en-titre, liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a anunţat că fiecare jucător moldovean, care va marca gol în poarta francezilor, va beneficia de un premiu consistent din partea Fundației „Edelweiss”.

Fotbalistul a anunţat că banii cel mai probabil îi va dona copiilor nevoiaşi.

Vladimir Ambros are 25 de ani și joacă la Petrocub Hâncești. Acesta a marcat, în minutul 89, unicul gol în meciul cu reprezentativa Franței din grupa de calificare la Campionatul European 2020.

img19002434

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!