ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O acțiune de salubrizare a parcurilor va fi organizată sâmbătă în capitală

13:05 | 08.04.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 8 apr. /MOLDPRES/. Locuitorii capitalei sunt îndemnați să participe sâmbătă, 13 aprilie curent, la o acțiune de salubrizare a parcurilor din Chișinău. Anunțul a fost făcut astăzi la ședința săptămânală a serviciilor primăriei de șeful Direcției generale locativ-comunale și amenajare, Ion Burdiumov, informează MOLDPRES.

Primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu a îndemnat toți angajații primăriei, preturilor de sector, direcțiilor și întreprinderilor municipale să se alăture acțiunii. „Dacă o să fie ploi, o să vedem cum facem. La fiecare acțiune de salubrizare pe care am avut-o am fost tot mai mulți, începând cu curățirea râului Bâc și acțiunea de înverzire. Sunt sigur că de data asta vor ieși și mai mulți voluntari”, a spus Ruslan Codreanu. 

Campania de salubrizare de primăvară se va desfășura în capitală până la 26 aprilie. În cadrul acesteia, administrația publică locală organizează un șir de activități la care sunt îndemnați să participe și locuitorii capitalei. Printre acestea se numără curățenia generală a parcurilor, care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni și curățenia generală a curților de blocuri, care este planificată pentru ziua de sâmbătă, 20 aprilie curent.

img19002781

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!