ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Meteorologii au emis un nou cod galben de înghețuri

13:36 | 22.04.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 22 apr. /MOLDPRES/. Meteorologii au emis astăzi un nou cod galben de înghețuri. Astfel, noaptea pe 23 aprilie izolat la suprafața solului se prevăd înghețuri cu intensitatea de minus 1 – 3 grade Celsius, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în următoarele zile temperatura aerului va crește treptat. În nordul țării, în timpul zilei sunt prognozate valori termice de +11 - +17 grade Celsius, iar noaptea vor fi 2-5 grade cu plus.

Totodată, în centrul țării pe timp de zi aerul se va încălzi până la 18 grade. Noaptea termometrele vor indica +3 - +6 grade. Cel mai cald va fi în sudul țării, acolo unde maximele vor ajunge până la 19 grade, în timp ce noaptea temperaturile vor oscila între 4 - 7 grade de căldură.

Până la sfârșitul acestei săptămâni, sunt prognozate maxime de +25 grade în sudul țării, în condițiile unui cer variabil.

img19003191

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!