ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministerul Afacerilor Interne și instituțiile subordonate vor activa conform atribuțiilor funcționale

16:15 | 10.06.2019 Categorie: Politică

Chişinău, 10 iun. /MOLDPRES/. Ministerul Afacerilor Interne și instituțiile subordonate activează în continuare conform atribuțiilor funcționale, asigurând ordinea și liniștea publică în strictă conformitate cu prevederile legii.  Declaraţia a fost publicată luni, 10 iunie, pe site-ul instituţiei, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, “Ministerul Afacerilor Interne și angajații săi sunt în serviciul cetățeanului și al statului Republica Moldova și nu acționează în funcție de indicațiile politicienilor”.

În declaraţie se mai spune că poliţia recomandă “celor care încearcă în aceste zile să implice imaginea instituției în jocuri politice: să nu provoace angajații care sunt antrenați în asigurarea ordinii publice, să nu vehiculeze informații neveridice în care suntem vizați, să manifeste respect pentru oamenii care poartă uniformă și să nu se implice în acțiuni ilegale pentru care pot fi trași la răspundere”.

img19004457

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!