ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

MAI anunţă continuarea concursului pentru ocuparea funcţiei de şef al IGP

10:01 | 10.07.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 10 iul. /MOLDPRES/. Ministerul Afacerilor Interne a anunţat prelungirea concursului pentru ocuparea funcţiei de şef al Inspectoratului General al Poliției. Anunţul a fost făcut după ce marţi, 9 iulie, şase candidaţi din sistemul poliţienesc care au susţinut proba scrisă nu au acumulat punctajul necesar promovării concursului, comunică MOLDPRES.

Potrivit serviciului de presă al MAI, rezultatul probei scrise de marţi reflectă angajamentul conducerii MAI de a nu admite niciun fel de abateri de la criteriile de integritate.

La proba scrisă a concursului pentru ocuparea postului de şef al IGP au participat Fredolin Lecari, șeful Poliției de Frontieră, Lilian Levandovschi, șeful Centrului pentru Combaterea Traficului de Persoane al IGP, Vlad Negură, șeful Direcției Relații Externe a IGP; Ivan Cebotaru, șef al Direcției de poliție a UTA Găgăuzia; Viorel Cernăuțeanu, șeful Direcției Juridice a IGP; Dumitru Cebotari, șeful adjunct al IP Bălți.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!