ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

PDM a depus o moțiune simplă asupra activității ministrului Finanțelor

10:06 | 26.07.2019 Categorie: Politică

Chişinău, 26 iul. /MOLDPRES/. Deputați ai Partidului Democrat din Moldova au depus vineri, 26 iulie, o moțiune simplă asupra activității ministrului Finanțelor, Natalia Gavrilița. Moțiunea a fost prezentată de la tribuna parlamentului de deputatul PDM, Vladimir Cebotari, informează MOLDPRES.

Autorii inițiativei s-au arătat nemulțumiți de activitatea Ministerului Finanțelor, condus de Natalia Gavrilița. Potrivit lui Vladimir Cebotari, „în mai puțin de două luni, acest minister s-a arătat a fi unul absolut ineficient”. În plus, autorii moțiunii au criticat inițiativa anunțată recent de Ministerul Finanțelor referitoare la tichetele de masă și intenția de a modifica cota taxei TVA pentru industria Horeca. În aceste condiții, democrații au solicitat inițierea procedurii de demitere a Nataliei Gavrilița și renunțarea la inițiativele fiscale anunțate.

Președintele parlamentului, Zinaida Greceanîi a declarat că moțiunea a fost semnată de 21 de deputați.

Parlamentul urmează să decidă când va fi examinată moțiunea.

img19005853

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!