ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În Republica Moldova ar putea fi instituită funcţia de Ombudsman al antreprenorilor

14:28 | 07.08.2019 Categorie: Politică

Chişinău, 7 aug. /MOLDPRES/. Preşedinţia a anunţat miercuri, 7 august, că va lansa consultări cu reprezentanții asociațiilor oamenilor de afaceri pe subiectul instituirii în Republica Moldova a funcției de Ombudsman (avocat) al antreprenorilor, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, consultările vor demara pe 8 august curent, la ora 11.00 iar solicitarea de a institui o asemenea funcție a fost înaintată în cadrul întrevederii Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, cu conducătorii asociațiilor de business din țară.

Conform sursei citate, reprezentanții împuterniciți ai asociațiilor de business, care doresc să participe la aceste consultări trebuie să remită preventiv un mesaj electronic.

În prezent în Republica Moldova funcţionează un oficiu al avocatului poporului.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!