ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Cahul va fi construit un teren de joacă cu susţinerea municipiului Câmpina din România

11:16 | 26.08.2019 Categorie: Regiuni

Chişinău, 26 aug. /MOLDPRES/. Municipiul Câmpina din România va finanţa construcţia în municipiul Cahul a unui teren de joacă pentru copii. Acțiunea se înscrie în Acordul de cooperare încheiat între primăriile celor două localităţi, în toamna anului trecut, transmite MOLDPRES cu referire la presa locală.

Potrivit primarului de Cahul, Nicolae Dandiș, în timpul apropiat vor fi  transferați banii pentru lucrările de construcţie. „După care, în cel mai scurt timp, urmează  să fie identificat locul amplasării și desfășurată achiziția pentru terenul de joacă”, a explicat Nicolae Dandiş, citat de ziuadeazi.md.

Edilul cahulean a menționat că amplasarea noului teren de joacă pentru copii va fi coordonată cu municipalitatea din Câmpina.

Autorităţile din Câmpina vor contribui la construcţia terenului din Cahul cu 40 mii de RON (8.471 de euro).

img19006705

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!