ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele țării a avut o întrevedere informală cu șefii misiunilor diplomatice

08:17 | 18.09.2019 Categorie: Oficial

Chişinău, 18 sep. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere informală cu șefii misiunilor diplomatice acreditate în țara noastră, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

Oficialii au discutat evoluția situației politice în țară, inclusiv Acordul politic semnat luni între PSRM, blocul ACUM, Președintele țării, Prim-ministru și Președintele Parlamentului, care oferă mari șanse pentru a asigura stabilitatea în țară.

Șeful statului a subliniat faptul că consensul intern și extern creează o bună oportunitate pentru continuarea promovării cu succes a politicii externe echilibrate în baza statutului constituțional de neutralitate permanentă și a intereselor naționale ale Republicii Moldova.

img19007321

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!