ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O delegație parlamentară va participa la lucrările comisiilor Adunării Interparlamentare a CSI

08:54 | 10.10.2019 Categorie: Oficial

Chişinău, 10 oct. /MOLDPRES/. Delegația Parlamentului Republicii Moldova va participa, în zilele de 10-11 octombrie curent, la lucrările comisiilor permanente ale Adunării Interparlamentare a Comunității Statelor Independente, transmite MOLDPRES cu referire la Direcția generală comunicare și relații publice a legislativului.

Din delegație fac parte deputații Vladimir Golovatiuc, președintele Comisiei de control al finanțelor, șeful delegației Parlamentului Republicii Moldova la AIP CSI; Inga Grigoriu, vicepreședintele Comisiei mediu și dezvoltare regională; Liviu Vovc, secretarul Comisiei protecție socială, sănătate și familie; Vasile Bolea, membru al Comisiei juridice, numiri și imunități; Gheorghe Para, membru al Comisiei administrație publică.

Calendarul Adunării Interparlamentare include ședințele Comisiei pentru chestiuni politice și cooperare internațională, Comisiei bugetare și de control, Comisiei pentru chestiuni juridice și Comisiei pentru cultură, informație, turism și sport.

Tot în perioada 10-11 octombrie, își va ține lucrările Consiliul de experți în domeniul sănătății pe lângă Adunarea Interparlamentară a statelor membre ale CSI.

Adunarea Interparlamentară a CSI a fost creată la 27 martie 1992. Sediul organizației se află în orașul Sankt-Petersburg, Federația Rusă.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!