ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CSP a numit trei adjuncți ai procurorului general

11:47 | 06.12.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 6 dec. /MOLDPRES/. Procurorul general al R. Moldova va avea trei adjuncţi. Aceştia au fost propuşi vineri, 6 decembrie, Consiliului Superior al Procurorilor de către noul Procuror general, Alexandr Stoianoglo, comunică MOLDPRES.

Potrivit deciziei CSP, noii adjuncţi ai procurorului general vor fi: Iurie Perevoznic, Mircea Roșioru și Ruslan Popov. Aceştia vor activa doar pe parcursul mandatului lui Alexandr Stoianoglo.

Iurie Perevoznic a activat până în prezent în calitate de avocat, Ruslan Popov lucrează în Procuratură din 1997, iar Mircea Roșioru a ocupat până acum funcţia de adjunct al procurorului general.

Alexandr Stoianoglo a fost numit în funcţia de Procuror general la 29 noiembrie şi a deținut de-a lungul timpului mai multe funcții, printre care și cea de procuror al UTA Găgăuzia, adjunct al procurorului general. Timp de cinci ani a activat în calitate de deputat, vicespeaker și președinte al Comisiei parlamentare securitate națională, apărare și ordine publică.

img19009952

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!