ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Fiecare primărie din ţară va primi cel puţin 1 mln de lei pentru reabilitarea drumurilor

13:56 | 05.02.2020 Categorie: Politică

Chişinău, 5 feb. /MOLDPRES/. Reabilitarea drumurilor se va efectua în fiecare localitate din ţară, indiferent de afilierea politică a primarului. Declaraţia a fost făcută de Preşedintele R. Moldova, Igor Dodon, aseară, 4 februarie, în cadrul unei emisiuni la un post privat de televiziune, comunică MOLDPRES.

Şeful statului a specificat că pentru reabilitarea drumurilor va fi stabilit un coeficient, iar pentru programul naţional de reabilitare a drumurilor va fi alocat un miliard de lei. ”Minimum cât va fi primi cea mai mică primărie va fi 1 milion de lei”, a spus Dodon.

Preşedintele a adăugat că tot în anul curent, în fiecare sat din R. Moldova vor fi construite sisteme de iluminare, în total pe ţară circa 1000 de km. Banii pentru implementarea acestor proiecte naţionale vor fi cheltuiţi din bugetul de stat.

”Bani în buget pentru aceste proiecte naţionale sunt prevăzuţi, iar lucrările vor demara imediat ce va permite timpul”, a conchis Dodon.

img20000984

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!