ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful statului a convocat ședința Consiliului Suprem de Securitate

16:07 | 14.05.2020 Categorie: Oficial

Chişinău, 14 mai. /MOLDPRES/. Președintele țării, Igor Dodon, a convocat astăzi ședința Consiliului Suprem de Securitate al Republicii Moldova, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

Înainte de începutul discuțiilor, șeful statului a menționat faptul că problemele care au fost incluse în agendă, într-adevăr îngrijorează întreaga noastră societate, lucru confirmat de oamenii cu care dumnealui discută în timpul întrevederilor.

Astfel, în cadrul ședinței, au fost abordate patru subiecte de importanță majoră: continuarea investigației fraudei bancare; acțiunile întreprinse privind reîntoarcerea Aeroportului Internațional Chișinău în gestiunea statului; derularea investigațiilor privind schemele de contrabandă în proporții deosebit de mari și dinamica situației epidemiologice în țară.

Președintele țării a dat asigurări că toți cei implicați în crimele de rezonanță vor fi trași la răspundere și pedepsiți conform legislației. „Hoții trebuie să stea la pușcărie!”, a subliniat Igor Dodon.

img20003975

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!