ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

15 la sută din totalul cazurilor cu COVID-19 s-au înregistrat în Chișinău

09:02 | 01.06.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 1 iun. /MOLDPRES/. Șeful Direcției generale de asistență socială și sănătate a Primăriei municipiului Chișinău, Tatiana Bucearschi, a anunțat astăzi, la ședința on-line a serviciilor primăriei, că în perioada 25-31 mai, în raza municipiului Chișinău au fost înregistrate 201 cazuri noi de coronavirus și patru decese, transmite MOLDPRES.

Oficialul a declarat că în supravegherea instituțiilor subordonate Direcției generale de asistență socială și sănătate sunt 17 056 de persoane, care s-au aflat în zone de risc sporit de infectare cu COVID-19, iar la domiciliu se tratează 696 de bolnavi.

Bucearschi a spus că 15% din numărul total de cazuri de COVID-19 înregistrate în Republica Moldova sunt localizate în raza capitalei, din acest motiv, “riscul de infectare cu COVID-19 rămâne a fi mare în municipiul Chișinău”.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!