ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primarul Ceban consideră închiderea cimitirelor o măsură corectă

09:12 | 09.06.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 9 iun. /MOLDPRES/. Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, consideră că decizia de a interzice accesul în cimitirele municipalității a fost una corectă, transmite MOLDPRES.

Edilul capitalei a mulțumit astăzi membrilor Comisiei pentru situații excepționale a municipiului Chișinău pentru întrunirea în ședință, sâmbătă, 6 iunie, unde s-a decis interzicerea accesului cetățenilor pe teritoriul cimitirelor din municipiu.

“Închiderea cimitirelor din municipiul Chișinău a fost o decizie corectă, care a dus la reducerea numărului de viitori bolnavi de COVID-19”, a spus Ceban.

La rândul său, Tatiana Bucearschi, șef al Direcției generale asistență socială și sănătate, a declarat că în instituțiile spitalicești din subordinea Primăriei Chișinău au mai rămas doar 133 de paturi libere. Din 624 de paturi de spital existente, sunt ocupate 491 – dintre acestea 459 sunt persoane bolnave de COVID-19.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!