ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Centrele comerciale din Chișinău vor fi închise în week-end

15:46 | 12.06.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 12 iun. /MOLDPRES/. Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului Chișinău și primăria orașului informează că piețele din municipiu dar și centrele comerciale au orare speciale de activitate, transmite MOLDPRES.

Piețele agricole vor activa, pe toată durata epidemiei prin COVID-19, în zilele de marți până vineri, de la ora 05:00, până la 16:00; în zilele de sâmbătă și duminică, de la ora 06:00 până la 14:00.

Zilele de luni vor fi zile sanitare pentru toate piețele din municipiul Chișinău, indiferent de forma de proprietate.

Centrele comerciale și unitățile comerciale specializate din cadrul acestora (cu excepția cinematografelor, unităților de alimentație publică, centrelor de agrement din cadrul acestora) vor avea următorul program de lucru: luni-vineri, de la 10:00 până la 16:00; sâmbătă și duminică - zile libere.   

Măsura a fost luată în contextul evoluției crescătoare a  numărului de infectări cu noul coronavirus, pentru prevenirea agravării situației epidemiologice în municipiul Chișinău.   

 

 

 

 

 

 

 

img20004752

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!