ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Moldovenii nu vor putea călători în Bulgaria până la 15 iulie

08:55 | 01.07.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 1 iul. /MOLDPRES/. Ambasada Republicii Moldova în Republica Bulgaria a emis o alertă de călătorie prin care informează că, în conformitate cu ordinul Ministerului Sănătății al Bulgariei, intrarea în această țară a cetățenilor statelor terțe, inclusiv ai Republicii Moldova, este interzisă până la 15 iulie 2020, inclusiv în scop de tranzit, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, autoritățile bulgare examinează cu titlu de excepție solicitările de intrare sau tranzitare a Bulgariei pentru persoanele aflate în situație umanitară dificilă. Informația respectivă urmează a fi comunicată ambasadei la adresa de e-mail: [email protected] pentru a fi transmisă pentru examinare autorităților bulgare.

În cazuri excepționale, accidente cu victime, decese și calamități naturale, cetățenii Republicii Moldova pot apela la numărul de telefon +359 877819314 sau vor scrie la adresa de e-mail: [email protected].

În Bulgaria, trendul de răspândire a COVID-19 este în creștere, țara fiind inclusă în zona galbenă de infectare cu noul tip de virus.

img20005271

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!