ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lucrările de modernizare a Pieții Centrale din capitală vor dura aproximativ doi ani

08:34 | 10.08.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 10 aug. /MOLDPRES/. Procesul de modernizare a Pieții Centrale din Chișinău se va desfășura treptat și va dura aproximativ doi ani, transmite MOLDPRES.

Viceprimarul Inga Ionesii a declarat astăzi la ședința on-line a serviciilor municipalității Chișinău că, mâine, 11 august, va prezenta spre examinare conceptul de modernizare al Î.M. Piața Centrală. "În prima etapă se vor efectua lucrări de reabilitare a infrastructurii de canalizare, pentru ca mai apoi să trecem la modernizarea pavilioanelor", a spus Ionesii.

Potrivit viceprimarului, în Piața Centrală din Chișinău va exista un sistem de monitorizare video, un sistem de înregistrare electronic al comercianților și vor exista parcări pe străzile Armenească și Tighina. 

Conceptul de modernizare al Î.M. „Piața Centrală” va fi examinat la data de 11 august de către Consiliul Municipal Chișinău. La elaborarea acestuia au participat și consilierii municipali.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!