ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai mulţi copii din raionul Comrat vor primi ajutoare materiale

10:38 | 19.08.2020 Categorie: Regiuni

Chişinău, 19 aug. /MOLDPRES/.  Circa patru mii de lei va primi fiecare copil din familiile defavorizate din raionul Comrat (UTA Gagauz-Yeri), prin intermediul Programului „Susţinere familială”, transmite MOLDPRES cu referire la administraţia raionului.

Decizia a fost luată la începutul săptămânii curente, în cadrul şedinţei Comisiei pentru drepturile copilului, condusă de preşedintele raionului Comrat, Ivan Topal.

Membrii comisiei au examinat cererile a 27 de familii din localitate, care au fost prezentate de asistenţii sociali din unităţile administrativ-teritoriale ale raionului.

Per total, suma ajutorului material constituie 277 mii de lei, de care vor beneficia 74 de copii care se află în situaţie de dificultate.

Programul „Susţinere familială” este o organizaţie caritabilă din Federaţia Rusă care ajută copiii cu nevoi speciale şi dizabilităţi.

img20006659

img20006659

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!