ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CEC a înregistrat alte trei grupuri de inițiativă pentru susținerea candidaților la funcția de președinte

11:31 | 09.09.2020 Categorie: Politică

Chişinău, 9 sep. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală a examinat astăzi cererile de înregistrare a grupurilor de inițiativă pentru colectarea semnăturilor în vederea susținerii candidaților la funcția de Președinte al Republicii Moldova, transmite MOLDPRES.

 

Astfel, a fost autorizată colectarea semnăturilor pentru: Violeta Ivanov, candidat desemnat de Partidul Politic „Șor”; Ion Costaș, candidat desemnat de adunarea cetățenilor; Constantin Oboroc, candidat desemnat de adunarea cetățenilor.

În vederea colectării semnăturilor pentru susținerea candidaților, administrația electorală a eliberat membrilor grupurilor de inițiativă legitimații și liste de subscripție.

Grupurile de inițiativă sunt în drept să colecteze semnături până la data de 1 octombrie 2020.

img20007178

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!