ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Naționala Republicii Moldova la fotbal a fost învinsă de Grecia

09:00 | 12.10.2020 Categorie: Sport

Chişinău, 12 oct. /MOLDPRES/. Echipa națională a R. Moldova a fost învinsă duminică, scor, 2-0, de echipa Greciei, într-un meci contând pentru Liga Națiunilor, comunică MOLDPRES.

Meciul dintre R. Moldova și Grecia a avut loc pe stadionul olimpic Spyros Louis. Înfrângerea vine după ce, cu doar câteva zile mai devreme, R. Moldova a pierdut cu 0-6 în fața Italiei.

Grecii au înscris prin Tasos Bakasetas (45+3 - pen.) și Petros Mantalos (50). În minutul 88, Nicolae Milinceanu a ratat un penalty.

R. Moldova este ultima în grupă, cu un singur punct. Pentru „tricolori” urmează încă un meci din Liga Națiunilor. Pe 14 octombrie, naționala va juca cu Slovenia pe stadionul Zimbru din Chișinău. Partida va începe la ora 21.45.

Sursă foto: fmf.md

img20008095

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!