ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Japonia va susţine ţara noastră cu echipament medical

15:46 | 18.11.2020 Categorie: Societate

Chișinău, 18 nov. /MOLDPRES/. Executivul a decis astăzi asupra aprobării semnării Acordului de grant, întocmit prin schimb de note, dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Japoniei privind furnizarea de echipament medical în cadrul Programului de dezvoltare economică și socială, transmite MOLDPRES.

Potrivit prevederilor proiectului dat, Acordul are drept scop să contribuie la implementarea Programului de dezvoltare economică şi socială, prin extindere şi acordare de mijloace valutare pentru finanțarea achiziției de echipamente medicale (produse şi/sau servicii) pentru Republica Moldova din surse eligibile convenite.

„Documentul, întocmit prin schimb de note, va intra în vigoare la data recepționării de către Guvernul Japoniei a notificării în scris din partea Guvernului Republicii Moldova cu privire la finalizarea procedurilor interne necesare pentru intrarea în vigoare a acestuia. Fiind un tratat prin schimb de note, va intra în vigoare la data la care Guvernul Republicii Moldova va notifica Guvernul Japoniei, pe cale diplomatică, că au fost îndeplinite procedurile legale interne pentru intrarea în vigoare a acestuia”, indică decizia Executivului.

Prezenta hotărâre intră în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

foto simbol

img20009112

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!