ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Consiliile electorale de circumscripție constituite pentru alegerile prezidențiale au fost dizolvate

11:15 | 11.12.2020 Categorie: Politică

Chişinău, 11 dec. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală a dizolvat consiliile electorale de circumscripție care au fost constituite pentru organizarea și desfășurarea alegerilor președintelui Republicii Moldova, transmite MOLDPRES.

Membrii Comisiei Electorale Centrale, întruniți astăzi în ședință, au decis dizolvarea consiliilor electorale de circumscripție. De asemenea, și birourile electorale ale secțiilor de votare își încetează de astăzi activitatea şi se consideră dizolvate.

Pentru organizarea şi desfășurarea alegerilor prezidențiale au fost constituite 36 de consilii electorale în circumscripțiile electorale de nivelul doi și 2143 de birouri electorale ale secțiilor de votare.

În cadrul aceleiași ședințe, membrii CEC au decis să transmită Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale echipamentul de protecție pentru prevenirea răspândirii infecției COVID-19 achiziționat la alegerile prezidențiale și rămas nefolosit.

Pentru buna desfășurare a alegerilor și pentru prevenirea răspândirii infecției COVID-19, în cadrul alegerilor prezidențiale din acest an, CEC a achiziționat măști și costume de protecție, mănuși, termometre, viziere și dezinfectanți.

img20009862

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!