ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Suburbiile capitalei vor primi în 2021 aproximativ 120 milioane de lei

11:51 | 14.12.2020 Categorie: Economie

Chișinău, 14 dec. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău a alocat pentru 2021 aproximativ 120 de milioane de lei pentru localităților suburbane, transmite MOLDPRES.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat la ședința on-line a serviciilor municipalității de astăzi că va începe consultări cu primarii localităților suburbane la tema alocațiilor bugetare pentru anul 2021.

Potrivit edilului, în anul 2020, municipalitatea a acordat localităților din componența Chișinăului aproximativ 100 de milioane de lei. „Am prevăzut în bugetul pentru anul 2021 aproximativ 120 de milioane de lei care vor fi destinate localităților suburbane pentru dezvoltarea unor proiecte care țin de infrastructură – rețele de apă/canalizare și drumuri, dar și reparația școlilor ori grădinițelor”, a declarat Ceban.

Municipiul Chișinău are în componența sa 35 localități: un municipiu cu cinci sectoare, șase orașe (care includ două sate) și 12 comune, care includ 14 sate.

foto: chisinau.md

img20009904

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!