ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Letonia în Republica Moldova, Uldis Mikuts

18:34 | 06.01.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 6 ian. /MOLDPRES/.Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Letonia în Republica Moldova, Uldis Mikuts.

În cadrul discuției, Președintele Maia Sandu a reiterat dinamica pozitivă a relațiilor bilaterale moldo-letone pe parcursul anilor. Doamna Maia Sandu a menționat că multiplele vizite și întrevederi bilaterale reprezintă un semnal important de sprijin al Letoniei pentru cursul de reformare și modernizare al Republicii Moldova și un factor de consolidare a cooperării bilaterale. „Vom face tot posibilul ca în anii care urmează să consolidăm și mai mult aceste relații prietenoase și de cooperare pe domenii de interes comun” a declarat Președintele Maia Sandu.

În contextul discuției au fost abordate și relațiile Republicii Moldova cu Uniunea Europeană. „Prietenii noștri letoni ne-au susținut activ de-a lungul anilor în parcursul nostru european atât pe plan bilateral, cât și în discuțiile la nivel european, fapt pentru care ținem să le mulțumim”, a precizat doamna Maia Sandu.

 

foto: prm.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!