ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sistemul de iluminat public din Olișcani, Șoldănești, a fost modernizat cu suportul AEE

15:52 | 19.01.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 19 ian. /MOLDPRES/. În satul Olișcani, raionul Șoldănești, a fost realizat un proiect de implementare a măsurilor de eficiență energetică în cadrul sistemului de iluminat. Colaboratori ai Agenției pentru Eficiență Energetică (AEE) au efectuat astăzi o vizită în teritoriu, unde au constatat că lucrările efectuate sunt conform normelor, transmite MOLDPRES.

„În cadrul proiectului se implementează măsura de modernizare/extindere a sistemului de iluminat public, utilizând 54 corpuri de tip LED cu puterea de 29 W și 79 corpuri de tip LED cu puterea de 56 W, inclusiv echipamentul/utilajul necesar pentru crearea infrastructurii în vederea funcționării sistemului. Valoarea totală a proiectului constituie  peste 1,4 milioane de lei”, indică AEE.

Conform Agenţiei, pe perioada implementării, beneficiarului i se asigură asistența tehnică ce include raportul de audit energetic, elaborarea devizului de cheltuieli, expertiza documentației de deviz, expertiza tehnică a clădirii și servicii de supraveghere tehnică.

foto: AEE

img21000307

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!