ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Instituțiile de învățământ din Chișinău vor fi obligate să dețină o pagină web

11:56 | 09.02.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 9 feb. /MOLDPRES/. Toate instituțiile de învățământ din municipiul Chișinău vor fi obligate să dețină o pagină oficială web, transmite MOLDPRES.

Șeful interimar al Direcției generale educație tineret și sport a Consiliului Municipal Chișinău, Andrei Pavaloi, a emis astăzi un ordin cu privire la asigurarea transparenței în procesul decizional al activității instituțiilor de învățământ general, prin care instituțiile aflate în subordine sunt obligate să dețină o pagină oficială web.

În document se precizează că în scopul asigurării calității înalte a paginii-web oficiale, inclusiv posibilității de vizualizare corectă a informației cu diferite aplicații de accesare a Internet-ului și compatibilității cu diferite platforme informatice, pagina-web trebuie elaborată în conformitate cu recomandările World Wide Web Consorţium.

Anterior, primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a solicitat instituțiilor municipale de învățământ mai multă transparență față de destinația sumelor colectate de asociațiile părintești.

foto simbol 

img21000939

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!