ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurată în condiții de iarnă

09:29 | 19.02.2021 Categorie: Economic

Chişinău, 19 feb. /MOLDPRES/. Accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurată în condiții de iarnă. Administratorii drumurilor continuă să desfășoare pe traseele naționale lucrări de combatere a lunecușului și patrulare, transmite MOLDPRES cu referire la informația de azi dimineață a Administrației de Stat a Drumurilor (ASD).

În ultimele 24 de ore, pe întreg teritoriul țării s-au înregistrat temperaturi scăzute, fără precipitații. „În acest interval, unitățile teritoriale ale SA "Drumuri” au executat pe drumurile publice naționale din nordul și centrul țării lucrări de combatere a lunecușului și patrulare, în zona de Sud – lucrări de patrulare. În procesul tehnologic desfășurat au fost utilizate 14 utilaje speciale și antrenați șase muncitori rutieri”, indică ASD.

Participanții la trafic pot solicita intervenția drumarilor în caz de blocaj pe traseele naționale la numerele active în regim non-stop: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Meteorologii au anunţat pentru astăzi vreme rece, cu cer parțial noros, fără precipitații esențiale. Izolat, pe drumuri se va semnala ghețuș. Vântul va sufla din sud-est, slab până la moderat. Pe parcursul zilei, valorile termice vor oscila între 2 - 7 grade Celsius sub zero.

foto: ASD

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!