ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Societatea civilă este invitată să contribuie la elaborarea meniului din grădinițele din Chișinău

12:55 | 19.02.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 19 feb. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău invită societatea civilă să participe la elaborarea meniului unic pentru sezonul vară-toamnă, transmite MOLDPRES

Direcția generală educație, tineret și sport a municipiului Chișinău face apel către reprezentanții societății civile, interesați de activitatea instituțiilor de învățământ preșcolar, să participe la elaborarea noului meniu-model pentru sezonul vară-toamnă care va fi servit în grădinițele municipale.

Documentul este întocmit de Direcția generală educație, tineret și sport, iar ulterior meniul va fi coordonat cu Centrul de Sănătate Publică a municipiului Chișinău.

Astfel, subdiviziunea municipală de profil invită reprezentanții societății civile la colaborare, în vederea elaborării noului „MENIU-MODEL, vară-toamnă", pentru a asigura în continuare o alimentație de calitate în instituțiile preșcolare și o dezvoltare armonioasă a copiilor din Chișinău.

Meniul-model se întocmește de două ori pe an, pentru perioada iarnă - primăvară şi vară-toamnă, în conformitate cu prevederile meniului-model recomandat de Ministerul Sănătăţii.

foto: agora.md

img21001295

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!