ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Președintele Maia Sandu a avut o ședință de lucru cu Procurorul General

18:12 | 22.02.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 feb. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o ședință de lucru cu Procurorul General, Alexandr Stoianoglo, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al instituției prezidențiale, discuția s-a axat pe situația din sectorul justiției și pe modul în care se derulează reforma instituțiilor de drept, inclusiv a organelor Procuraturii. În mod special, șefa statului s-a referit la independența actorilor din sector, ca element-cheie al actului justiției și ca o condiție indispensabilă pentru a recăpăta încrederea cetățenilor în sistem.

„Mi-am expus viziunea asupra reformei justiției și am accentuat așteptările pe care le au cetățenii față de instituția Procuraturii”, a menționat Maia Sandu.

foto: presedintie.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!