ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu a discutat cu Ambasadorul Regatului Țărilor de Jos în R. Moldova

16:24 | 26.02.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 26 feb. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Regatului Țărilor de Jos la Chișinău, cu reședința la București, Roelof van Ees. Șefa statului i-a mulțumit Ambasadorului pentru susținerea oferită de-a lungul timpului Republicii Moldova în ceea ce ține de consolidarea democrației și a bunei guvernări, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

De asemenea, Maia Sandu și-a exprimat recunoștința pentru ajutorul oferit de Regatul Țărilor de Jos în lupta noastră împotriva Covind-19, de la începutul pandemii țara noastră primind de la partenerii olandezi donații de echipament medical și de protecție.

Interlocutorii s-au referit și la criza sanitară și economică cu care se confruntă Republica Moldova, precum și la criza politică ce trebuie depășită cât mai repede. „Mi-am exprimat încrederea că vom continua să dezvoltăm relația dintre țările noastre în vederea dezvoltării și modernizării Republicii Moldova”, a spus președintele Maia Sandu.

foto: presedintie.md

 

img21001500

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!