ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În grădinițele din capitală crește numărul cazurilor de COVID-19

11:06 | 09.03.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 9 mar. /MOLDPRES/. În municipiul Chișinău se atestă o creștere a îmbolnăvirilor de coronavirus la copiii de vârstă preșcolară, transmite MOLDPRES.

Viceprimarul municipiului Chișinău, Angela Cutasevici, a declarat la ședința on-line a serviciilor municipalității de astăzi, că, la data de 5 martie, se înregistra un număr de 733 de copii de vârstă preșcolară în izolare și 71 de educatori confirmați pozitiv la coronavirus.

În același timp, oficialul a spus că în instituțiile municipale de învățământ s-au înregistrat peste 300 de cazuri noi de coronavirus. „La data de 5 martie, se atestau 283 de elevi bolnavi, dintre care 152 sunt cazuri noi. Se înregistrează 197 de cazuri noi și în rândul cadrelor didactice. 2244 de elevi se află în autoizolare”, a declarat Cutasevici.

foto: stopcoronavirus.chisinau.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!