ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Naționala de fotbal a pierdut cu 8-0 în fața Danemarcei

08:35 | 29.03.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 29 mar. /MOLDPRES/. În cel de-al doilea meci din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal din 2022, echipa națională a pierdut cu un scor uriaș, 8-0, în fața naționalei Danemarcei, într-un meci desfășurat pe Arena Herning, transmite MOLDPRES.

Prima repriză a aparținut în totalitate danezilor, ei deschizând scorul printr-un penalti, în minutul 19, în urma unui fault al lui Cătălin Carp. Au urmat 20 de minute în care echipa din Danemarca a mai înscris cinci goluri.

În cea de-a doua repriză, danezii au înscris două goluri.

Meciul a fost condus de la centru de un arbitru din Azerbaidjan, ajutat de doi asistenți din aceeași țară.

În cadrul conferinței de presă care a urmat după meci, selecționerul naționalei moldovenești Roberto Bordin a declarat că este vina lui pentru un asemenea rezultat, afirmând că nu a reușit să motiveze suficient jucătorii și să se pregătească din punct de vedere tactic mai bine.

Următorul meci al echipei naționale de fotbal va avea loc pe data de 31 martie, pe stadionul Zimbru, unde fotbaliștii moldoveni vor juca împotriva naționalei Israelului.

foto: fmf.md

img21002346

img21002346

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!