ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Comunicat de presă al Autorității Naționale de Integritate

16:33 | 02.04.2021 Categorie: Comunicate

ANI a instituit un program special de muncă

Chişinău, 2 apr. /MOLDPRES/. În legătură cu instituirea stării de urgență pe întreg teritoriul Republicii Moldova, Autoritatea Națională de Integritate (ANI) a decis stabilirea unui program special de muncă, începând cu data de 5 aprilie 2021, pentru Inspectoratul de Integritate și funcționarii publici din cadrul ANI.

Președintele Autorității și șefii a trei subdiviziuni din cadrul ANI vor asigura funcționalitatea Autorității cu prezența zilnică obligatorie. Iar, inspectorii de integritate vor activa în două cicluri prin rotație, pe toată perioada stării de urgență. Celelalte subdiviziuni au fost desemnate să asigure munca de la distanță, cu prezentarea rapoartelor zilnice de activitate.

Totodată, pentru persoanele străine accesul în cadrul instituției noastre va fi restricționat. Se permite intrarea în sediul Autorității, cu respectarea tuturor regulilor de protecție, doar membrilor Consiliului de Integritate, curierilor speciali și poștașilor.

Recomandăm cetățenilor să utilizeze mijloacele electronice disponibile sau corespondența pe suport de hârtie, expediată prin intermediul oficiilor poștale.

Reprezentanții Mass Media pot apela în continuare Serviciul de presă la numerele de telefon mobile, afișate pe pagina web a ANI sau prin intermediul rețelelor de socializare.

Interdicția este aplicată până la ridicarea stării de urgență.

Contacte ANI:

Email : [email protected]

Adresa: MD-2004,mun. Chișinău, strada Mitropolit Bănulescu Bodoni 26

Telefon: 0 22 820 601

0 22 820 690

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!