ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cei doi deputați lipsiți de imunitate sunt liberați sub control judiciar

13:20 | 05.04.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 5 apr. /MOLDPRES/. Curtea de Apel Chișinău a respins astăzi recursurile Procuraturii Anticorupție împotriva încheierilor emise de Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, prin care doi deputați din Partidul ȘOR, învinuiți în dosare de rezonanță, au fost eliberați provizoriu sub control judiciar, comunică MOLDPRES.

Potrivit Procuraturii Anticorupție, deși procurorii au cerut plasarea celor doi deputați, cu statut de învinuit, în arest preventiv pentru 30 de zile, instanța a respins și a doua oară solicitările procurorilor.

Conform materialelor, Denis Ulanov este învinuit de ”escrocherie” și ”spălare de bani” în dosarul ”frauda bancară”, iar Petru Jardan – este învinuit de ”abuz de serviciu”, în dosarul vizând  concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău. Ambii învinuiți pledează nevinovați.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!