ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comisia de selectare a proiectelor în cadrul Programului activităților de reintegrare a țării s-a convocat în prima ședință

15:59 | 06.04.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 6 apr. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru reintegrare, Olga Cebotari, a prezidat astăzi prima ședință a Comisiei de selectare a proiectelor în cadrul Programului activităților de reintegrare a țării (PARȚ) pentru anul 2021, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul pentru reintegrare.

În cadrul acesteia, viceprim-ministrul, în calitate de președinte al Comisiei de selectare a proiectelor PARȚ, împreună cu membrii Comisiei din care fac parte reprezentanți ai Cancelariei de Stat, Ministerului Economiei și Infrastructurii, Ministerului Finanțelor, Ministerului Justiției, Centrului Național Anticorupție, precum și ai Biroului politici de reintegrare, s-au familiarizat cu dosarele și lista propunerilor de proiecte colectate în perioada desfășurării concursului (18 ianuarie-19 februarie 2021), precum și au discutat criteriile generale de eligibilitate și potențialele principii de selectare având în vedere prioritățile de finanțare pentru anul curent.

Bugetul pentru anul 2021 dedicat Programului activităților de reintegrare a țării este de 15 milioane de lei.

În acest an, la concurs au fost înscrise 143 de proiecte cu un buget de 89,54 mln de lei.

Data convocării următoarei ședințe a Comisiei se va stabili în regim de lucru.

foto: Biroul politici de reintegrare

img21002600

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!