ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În toate sectoarele capitalei vor fi organizate târguri pascale

12:11 | 26.04.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 26 apr. /MOLDPRES/. În perioada sărbătorilor de Paști, în toate sectoarele capitalei vor fi organizate târguri. Anunțul a fost făcut astăzi de către edilul capitalei, Ion Ceban, care a precizat că a semnat o dispoziție în acest sens, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, decizia vine pentru ca oamenii să nu se îmbulzească în magazine. Astfel, va fi permisă comercializarea ambulantă a produselor de panificație specifice Sărbătorii Învierii: pască și cozonac.

“Acțiunile în acest sens au fost luate în baza deciziei Comisiei pentru Situații Excepționale a municipiului Chișinău, care a permis desfășurarea comerțului ambulant cu produse alimentare de panificație ambalate, din magazin sau tonetă, în locuri special amenajate de Primărie”, a spus Ceban.

Adresele din sectoarele orașului unde vor fi comercializate produsele pascale vor fi stabilite de administrațiile de sector și publicate pe site-ul Primăriei și preturilor. Agenții economici care vor participa la târgurile de profil, vor trebui să respecte toate normele de protecție pentru prevenirea răspândirii infecției COVID-19, iar unitățile de comerț vor fi amenajate la o distanță de minimum 3 metri una de alta.

foto: facebook.com/Ion.Ceban.public/photos/

img21003086

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!