ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul britanic pentru Vecinătatea Europeană va efectua o vizită oficială în Republica Moldova

10:27 | 11.05.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 11 mai. /MOLDPRES/. Ministrul britanic pentru Vecinătatea Europeană, Wendy Morton, va veni la Chișinău pentru o vizită oficială de două zile, în perioada 11-13 mai, comunică MOLDPRES.

Potrivit unui comunicat al Ambasadei britanice la Chișinău, Wendy Morton se va întâlni cu președintele Maia Sandu, premierul interimar și ministrul Afacerilor Externe, Aureliu Ciocoi, și cu ministrul Apărării, Victor Gaiciuc.

Totodată, oficialul britanic va avea întrevederi și cu unii reprezentanți ai proiectelor finanțate de Regatul Unit în Moldova, inclusiv cele din domeniile combaterii violenței de gen, libertății mass-media și promovării industriilor creative.

La finalul vizitei, Wendy Morton se va întâlni și cu ministrul moldovean al Apărării pentru a discuta relația bilaterală din acest domeniu, care este în continuă dezvoltare.

foto: youtube.com

img21003369

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!